Youngtimer kopen

Youngtimer kopen bij Next Exclusives

Bij Next Exclusives kun je terecht voor het aanschaffen van een youngtimer, exclusieve auto en classics van merken als BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Ferrari, Bentley en Rolls-Royce. Staat jouw  ideale auto er niet tussen? Dan gaan wij voor je op zoek! Ook voor aankoopkeuringen, service en taxaties kun je bij ons terecht.

Realistische beoordeling van onze youngtimers
Altijd 15+ youngtimers te koop beschikbaar
Aantrekkelijk bijtellingstarief
Transparant & eerlijk advies

Onze collectie Youngtimers

Welke youngtimer kopen?

Als het gaat om welke youngtimer je wilt kopen bent u bij Next Exclusives aan het juiste adres. Met onze jarenlange expertise kunnen wij je razendsnel adviseren. Kies bijvoorbeeld voor een bijtellingsvriendelijke Youngtimer of juist een luxe youngtimer. Onze filosofie is simpel, Youngtimers te koop aanbieden en verkopen van authentieke auto’s met een lage kilometerstand zonder schadeverleden. Uiteraard met een aantoonbare historie. Tijdens onze zoektocht naar exclusieve youngtimers maken wij onderscheid in beoordelingscategorieën.

Exclusieve youngtimers te koop

Bent u op zoek naar een exclusief item, laat het ons weten. Wij hebben een groot netwerk in heel Europa als het gaat om het importeren van youngtimers. Bij ons bestaat het aanbod bestaat voornamelijk uit youngtimers van de merken Audi, BMW, Mercedes-Benz,  Porsche en Volvo. In bijna alle gevallen uitgevoerd in luxe en met zware motoren.

× Whatsapp ons!