De filosofie van NEXT Exclusives

Bij NEXT Exclusives kun je genieten van een collectie auto’s waarbij exclusiviteit gegarandeerd is. We hanteren een filosofie die is gebaseerd op persoonlijke aandacht, vakmanschap en kwaliteit. Service, zorgeloosheid en vertrouwen op basis van een goed gevoel van beide kanten is waar wij voor staan. Wij moeten simpelweg bij elkaar passen, zodat we je voor je volgende luxe automobiel, exclusieve sportwagen of supercar ook weer treffen. Om daarvoor te zorgen geven we altijd vol gas om aan jouw verwachtingen te voldoen. Het kopen van jouw droomauto moet per slot van rekening een automobiel feestje zijn.

Breed scala aan diensten

Zoek je een perfecte sportwagen of een premium daily driver? Wil je je huidige exclusieve auto in consignatie plaatsen of verkopen? In alle gevallen: welkom bij NEXT Exclusives. Wij bieden een breed scala aan diensten dat op al jouw automobiele vragen een passend antwoord heeft.

Verkoop én inkoop

Bij NEXT Exclusives verkopen we niet alleen ’s werelds meest exclusieve investment- en sportscars, we zijn ook geïnteresseerd in het aankopen daarvan. Dus als je iets écht bijzonders bezit, dan nemen we ‘m graag zelf in de voorraad op. Bij NEXT Exclusives weet je zeker dat het totale verkoopproces in vertrouwde handen is. Want wij spannen ons maximaal in om een nieuwe partner te vinden voor je oude liefde.

Service van topkwaliteit

Al sinds dag één staat NEXT Exclusives voor betrouwbaarheid; onze luxe automobielen, exclusieve sportwagens en supercars verkeren in een uitmuntende staat. Maar in het geval dat je auto voor reparatie of regulier onderhoud toch naar de garage moet, staan wij onze klanten met raad en daad terzijde. Zoals je van NEXT Exclusives mag verwachten, werken wij alleen met de beste en meest gerenommeerde specialisten. Zij voeren alle vormen van onderhoud en reparaties uit zodat jouw auto gegarandeerd in topconditie is en blijft.

Gegarandeerde kwaliteit

Veel bedrijven roepen erover; wij doen het daadwerkelijk: het ontzorgen van onze klanten. Wij geven standaard 3 maanden garantie op elke auto die wij verkopen. Alleen door op deze manier te werken, kunnen we garanderen dat je vol van je nieuw verworven bezit kunt genieten. Aanvullende garantie is overigens ook mogelijk; we staan open voor overleg om aan jouw wensen en eisen te voldoen.

Goed om te weten: wij verkopen alleen authentieke auto’s met een traceerbare kilometerstand zonder schadeverleden en met aantoonbare historie.

× Whatsapp ons!